Reglement

Check in/check out

U kunt vanaf 15:00 uur inchecken in de B&B. Graag horen wij uw geschatte aankomsttijd zodat wij zelf ook aanwezig zijn. Uitchecken vóór 11:00 uur op de dag van vertrek. 

Betaling

Betaling dient volledig voldaan te zijn voorafgaand aan vertrek. Bij voorkeur contant maar mag ook via bankoverschrijving. Veld & Bosch beschikt niet over PIN faciliteiten! IBAN - NL24 RABO 0143 5701 96      BIC - RABONL2U

Ontbijt formule Veld & Bosch

Wij hebben de koelkast en de keukenkastjes ruim gevuld. U ontbijt wanneer u dat wenst.Bak zelf uw broodjes af in de oven. Er ligt ook vers ingevroren brood in de vriezer. Eet en drink gerust zoveel u wilt. Ook gedurende de dag. Daar wordt niets extra’s voor gerekend. Wel stellen wij het op prijs indien u alles wat u niet geconsumeerd heeft achterlaat bij uw vertrek, inclusief de aangebroken verpakkingen.

Zwembad Veld & Bosch

Het zwembad is open in juli/augustus/september en is vrij toegankelijk voor onze bed & breakfast gasten (niet voor introducees). Achter het poortje bij het zwembad bevindt zich het pomphuisje. Daarin vindt u meteen links naast de ingang de knoppen om het zwembaddek open en dicht te maken (O = open, D = dicht). Ook liggen er grote handdoeken voor u klaar  (1 per persoon). Er is geen toezicht. Gebruik van het zwembad is volledig voor eigen risico.

Wifi

Gratis gebruik van gasten onze gasten WiFi.

Belangrijke overige informatie

B&B Veld en Bosch

Waterlooweg 14

3832RX LEUSDEN

Mobiele nummer Josta Meesters:      06-18172219

Dichtstbijzijnde huisarts:

Dr. Valk

Leusderweg 272
3817 KJ Amersfoort
033 4615412

 

Comments