Stallen en meer.....

Voor gasten die hun paarden mee willen nemen staan enkele stallen klaar! 
  
 
          
 
 
 
De 7 luxe paardenboxen hebben allemaal een deur aan de binnenkant en een deur of luik aan de buitenkant. De doorluchting is ideaal. Onder het hoge rieten dak blijft het ook in de zomer aangenaam verpozen. De paarden staan allen op Eurolin, wat het mesten eenvoudiger maakt en wat mooi schoon en stofvrij is.
 
En verder: 20x60 Agterberg buitenbak, stapmolen, poetsplaats, paddock, weitjes..........   

De 20x60 Agterberg buitenbak is de droom van iedere dressuurruiter. Maar ook de stapmolen en paddock zijn super. Achter de buitenbak en paddock begint het weiland van +/- 1,5 Ha. ). De poetsplaats biedt ruimte aan 2 paarden. Hier kan ook opgezadeld worden, want de ruime en afsluitbare zadelkasten bevinden zich in de ruimte erachter. En: direct uitrijden op 70km ruiterroutes van Landgoed Den Treek - Henschoten!

Voor gasten die liever niet op eigen gelegenheid een buitenrit maken bieden wij de mogelijkheid aan van een buitenrit onder begeleiding van iemand die de omgeving goed kent (graag vooraf aanvragen).
 
      LET OP: Om te mogen uitrijden op de ruiterroutes van Landgoed Den Treek heeft u een ruiterpenning nodig. Deze kunnen wij voor u regelen.Referentie:
"Stal Veld en Bosch is een kleine privé stal die al jaren zeer complete faciliteiten combineert met uitmuntende verzorging voor de paarden. Met de zeer gastvrije eigenaresse Josta weet je dat gemaakte afspraken altijd worden nagekomen en dat welzijn van de paarden voorop staat. Paarden krijgen beste kwaliteit voer dat per seizoen wordt aangepast en staan zo veel mogelijk buiten op het land en anders in de grote paddock met de andere paarden. Samen met andere ruiters worden vakanties e.d. in goede samenspraak opgevangen en er is een goede sfeer onderling. Voor een (buiten)ruiter is dit de ideale stal als je in Den Treek wilt rijden, maar niet op een manege wilt staan en verzekerd wilt zijn van uitmuntende verzorging voor je paard."
Willem & Harriet, 4 jaar te gast geweest - we hebben nu eigen accommodatie aan huis
 

 
 
Lees ook het artikel in de Hoefslag (zie PDF hieronder)
Ċ
Maurice Meesters,
7 apr. 2013 00:43
Comments