Kamers


         


Interieur: 

Kamer De Bosrand
Woonkamer/slaapkamer/badkamer/keuken 
 
De lichte woonkamer biedt uitzicht op bos, weide en stapmolen. Het meubilair is rustiek en nostalgisch. Parket vloer. De bank is ook als slaapbank te gebruiken. Er is satelliettelevisie, DVD en gratis WiFi. De koelkast is goed gevuld, zodat u zelf op eigen gelegenheid kunt ontbijten wanneer u wenst. Buiten is er een eigen terrasje. 
 
De slaapkamer is voorzien van een tweepersoons boxspring bed (160x200) en heeft uitzicht op het bos. Direct vanuit de slaapkamer is de ruime badkamer toegankelijk met douche, wasbak en zwevend toilet. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

Kamer De Bosrand is uit te breiden met een extra 2-persoonsslaapkamer, De Stal, waardoor ook families of grotere gezelschappen (tot 6 personen) riant bij ons kunnen verblijven.
 
Kamer "De Stal"

Kamer De Stal


Onze nieuwe kamer "De Stal" is voorzien van een boxspring bed (160x200) en een eigen wasbak. De badkamer wordt gedeeld met de hoofdkamer van onze Bed & Breakfast. De kamer is via een tussendeur verbonden aan de Bed & Breakfast en heeft ook een eigen uitgang naar buiten. Hij is alleen te boeken in combinatie met het hoofdverblijf. 

Nieuw: "Het Souterrain"
Met Het Souterrain biedt Veld & Bosch een accommodatie op 5 sterren niveau! Het Souterrain bestaat uit een zeer grote woonkamer met loungebank, eettafel, zithoek met houtkachel, zeer luxe badkamer en slaapkamer. Alles vervaardigd met de beste materialen, zoals een Belgisch hardstenen vloer met vloerverwarming, luxe badkamer met regendouche, etc.. Het Souterrain heeft een eigen ingang in de dieptetuin en een eigen terras.
Het Souterrain: voor levensgenieters die zichzelf eens echt willen verwennen.

   

   

 

Comments