Veld en Bosch: luxe bed and breakfast en vergaderaccommodatie bij Amersfoort

Beoordeeld met 9.3!
 
Extra kamer De Stal 

Landgoed Veld en Bosch
Midden in de natuur, in een oase van rust en stilte, maar toch vlakbij Amersfoort, bevindt zich landgoed Veld & Bosch met luxe bed & breakfast, vergaderaccommodatie voor kleine groepen, paardenstalling, een 20x60 Agterberg buitenbak, paddock, weitjes, en een prachtig zwembad. Veld & Bosch grenst aan Landgoed Den Treek en is aan 3 zijdes door natuurgebied omgeven. In de nabije omgeving is van alles te doen.
Josta Meesters heet u van harte welkom! 
 
Bed and breakfast
Onze bed & breakfast kamer "De Bosrand" biedt riant ruimte aan 2 volwassenen, met eventueel 2 extra flexibele slaapplaatsen. Er is een mogelijkheid om een luxe slaapkamer bij te boeken, genaamd De Stal, voor 2 personen waardoor ook een riant groeps- of gezinsverblijf mogelijk is. 

Nieuw: Het Souterrain. Recent opende B&B Veld en Bosch een zeer ruime en zeer luxe kamer voor het topsegment. Enkele details: - Belgische hardstenen vloeren met vloerverwarming; - Een badkamer met inloopdouche, - een gezellige houtkachel. Hiervoor gebruikten wij de beste materialen en accessoires. De foto's spreken voor zich.
Het Souterrain is geschikt voor 2 personen, met uitbreidingsmogelijkheid naar 4, want de riante loungebank bestaat uit 2 boxsprings van 90x200cm.

   

De bed & breakfast is ideaal geschikt voor natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en paardenliefhebbers die op zoek zijn naar rust, ruimte en een heerlijke vakantie of zakelijk verblijf. Gebruik zwembad: in overleg. De bed & breakfast is voorzien van slaapkamer, ruime badkamer (met douche), en woonkamer. Hierin TV/DVD (Canal Digitaal) en draadloos internet. Vlakbij fiets knooppunt 51. 2 goede restaurants op loopafstand. Het gezellige centrum van Amersfoort bevindt zich op fietsafstand (4km). 

Heeft u paarden? Neem ze mee! (maximaal 4 paardenstallen beschikbaar). De paarden worden ondergebracht in de rietgedekte stalling en krijgen bovendien een eigen weitje. Gebruik van alle faciliteiten (stapmolen, 20x60 buitenbak, poetsplaats, afsluitbare zadelkast) is inclusief. U kunt direct uitrijden het bos in zonder een weg te hoeven oversteken. Via het hek komt men op 70 km ruiterroutes richting Landgoed Den Treek, Zeist, Maarn,.....  Ook in de zomer kan er gewoon uitgereden worden (erg weinig dazen/vliegen). Er is in Den Treek geen ruiterbewijs nodig. De ruiterpenning voor Den Treek kunt u bij ons huren.  

Vergaderen in het groen: vergaderruimte tot 12 personen
Zoekt u een mooie locatie voor uw off site meeting, bos-sessie, en/of uw teamvergadering dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op een mooie centrale locatie in Nederland op 1 minuut van de A28 treft u onze luxe vergader accommodatie voor groepen tot 12 personen. U kunt deze ruimte exclusief voor uw gezelschap boeken. Lunch en/of diner kunnen verzorgd worden. Op loopafstand treft u bovendien 2 restaurants. De vergaderruimte is voorzien van Wifi, flip over, groot scherm, een mooie houten vergadertafel, lounge mogelijkheden, en een goed gevulde koelkast.  
Duurzaam: Veld en Bosch genereert al haar elektriciteit met zonnepanelen. Wij staan dus garant voor een duurzaam verblijf!

Voor meer informatie en boeken: contacteer Josta Meesters

email: josta@veldenbosch.nl   tel: 06-18172219


 
trefwoorden
bed en breakfast, bed and breakfast Leusden, bed and breakfast Amersfoort, Landgoed den Treek, pensionstalling, paardenstal, manege, cottage, vakantiewoning, vakantiehuisje, fietsvakantie, buitenbak, paardenvakantie, vakantie met paarden